A budapesti villamoson egy börtönből szabadult férfi EZT a szörnyű dolgot tette, mert rászóltak - Erzsébet most a megmentőjének üzenne! Segíts eljuttatni hozzá

A budapesti villamoson egy börtönből szabadult férfi EZT a szörnyű dolgot tette, mert rászóltak - Erzsébet most a megmentőjének üzenne! Segíts eljuttatni hozzá


Egy idősebb nőt bántalmazott egy férfi a 47-es villamoson. Az Újbudán történt eset végül azért ért véget, mert egy hétköznapi hős közbelépett és elzavarta Erzsébet támadóját.

Ijesztő hírek érkeztek Újbudáról. Lapunk megtudta, hogy a kerületben közlekedő 47-es villamoson egy férfi megütött egy idősebb hölgyet Erzsébetet, miután ő rászólt, hogy ne a megállóban dohányozzon. A várakozóhelyen egyrészt mindenkinek tilos a bagózás, másrészt ezzel zavarta a járatra várakozókat is. Az agresszív férfi ezután a járatra felszállva erőszakoskodott Erzsébettel. Végül egy bátor utas tessékelte le a villamosról, ezzel megakadályozva, hogy további fájdalmat tudjon okozni a nőnek.

A Metropol napilapnak Erzsébet számolt be a meghökkentő részletekről, amelyek a 47-es villamos Andor utca és a Kalotaszeg utca közötti szakaszán történt.

Délután fél 4 körül a 47-es villamosra várakoztunk, amikor egy férfi a megállóban elkezdett dohányozni. Én megkértem, hogy hagyja abba, amire ő ingerülten reagált. Miután felszálltunk a villamosra, odajött hozzám és hirtelen megütött

- árulta el a hölgy. Erzsébetnek az volt a szerencséje, hogy a villamoson utazott egy fiatalember, aki ismeretlenül is azonnal a segítségére sietett és lezavarta a járatról a támadót.

Erzsébet beszámolója szerint később a rendőrök elvitték a férfit, és elárulták neki, hogy a támadója frissen szabadult a börtönből szombat reggel. Úgy tűnik, hogy az első szabad napján már nem tudott viselkedni. Bár a rendőrség intézkedett a férfi ügyében, Erzsébet nem tervez feljelentést tenni az ügyben.

Erzsébet keresi a megmentőjét, hogy megköszönhesse neki a segítséget
A bajba jutott hölgy elárulta a Metropolnak, hogy a nagy ijedség közepette nem tudta megköszönni megmentőjének a segítséget, ezért megkérte lapunkat, hogy tolmácsoljuk háláját az ismeretlen fiatalembernek, aki kérdés nélkül a segítségére sietett. A kerület legnagyobb Facebook-csoportjában is kiemelte egy bejegyzésében a hőesies cselekedetedet, hogy minél több ember láthassa, hogy élnek olyan emberek Újbudán, akikre számítani lehet a bajban ismeretlenül is.

Nagyon szépen köszönöm, hogy kiállt értem és letessékelte a férfit a villamosról! Ezer hálám, és nagy ölelés érte

- írta bejegyzésében a hölgy.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap