Megrendítő! Öngyilkos lett Falusi Mariann szerelme...

Megrendítő! Öngyilkos lett Falusi Mariann szerelme...

Nehéz lelki megpróbáltatásokon van túl Falusi Mariann. Az énekes Geszti Péter új műsorának apropóján vallotta be, hogy nemcsak a mostani gyászidőszak nehéz számára: korábban egy másik személy elvesztését is meg kellett emésztenie. Pszichológust is felkeresett, hogy tudja kezelni a vele történteket.
Az énekesnő decemberben vendég lesz Geszti Péter koncertjén, ám ma, azaz csütörtökön Geszti új műsorában, a Viasat 3-on futó Adom a napomban hamarabb találkozhatnak vele az emberek. Ennek apropóján az nlc.hu írta meg, miszerint sokan nem tudják Mariannról, hogy Lang Györgyi elvesztése előtt is át kellett élnie egy borzalmas tragédiát. Korábban egy férfival volt kapcsolata, aki minden előzmény nélkül önkezével vetett véget az életének.
– Teljesen harmonikusan, szeretetben éltünk, egyszerűen nem számítottam semmi ilyesmire. De nem érzem magam hibásnak egy pillanatra sem, mert tudom, hogy nem miattam történt – mondta korábban az esetről Falusi Mariann, hozzátéve: évekig pszichológushoz járt a tragédiát követően.

Ha segítség kell
Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap