Határtalan anyai szeretet: Ez a 77 éves asszony, nap mint nap a hátán cipeli fiát! Szívszorító az oka

Határtalan anyai szeretet: Ez a 77 éves asszony, nap mint nap a hátán cipeli fiát! Szívszorító az oka

59 évvel ezelőtt, egy szerb faluban, Musich-ban Olga Boskovich világra hozta egyetlen gyerekét, egy kisfiút, akit Predragnak nevezett el. Olga szerelme, a gyerek apja, még akkor elhagyta a falut, amikor megtudta, hogy a lány gyereket vár tőle.

A fiatal lány minden rokona ellene volt annak, hogy Olga anyává váljon, de ő mégis megtartotta gyerekét, tudatában annak, hogy nem lesz könnyű élete. De hogy mennyire nehéz sors várt rá, azt még maga Olga sem képzelte el!

Az terhesség alatti örökös aggodalom hatására, Olgának fogyatékos gyereke született. Az orvosok nem sok jóval biztatták a fiatal anyát, és azt mondták, hogy ezek a fogyatékosságok egész életén át kísérni fogják a gyereket.


Mindezek ellenére a fiatal anya mégis úgy döntött, hogy nem hagyja gyerekét a kórházban, és hazaviszi a szülei által felajánlott kis szobába. És hogy a gyereke ne magányosan nőjön fel, hanem a többi gyerekkel együtt, Olga minden nap a hátán vitte a mozgásképtelen fiát az iskolába.

Az évek teltek, és Olga fia felnőtté vált, de szerető anyja továbbra is mindenhová a hátán vitte a fiút. Bár felajánlottak számára egy kerekesszéket, az anya elutasította, mondván, hogy ő egyedül is képes megoldani fia szállítását. De amíg Olga a házi teendőket végzi, mozgássérült fia sem tétlenkedik: bal kezével, melyet képes mozgatni, csodálatos fából készült alkotásokat hoz létre, melyeket aztán boldogan ajándékoz el.



Mostanra Olga betöltötte a 77-ik életévét, és elismeri, hogy egyre nehezebb ellátni a napi teendőit, beleértve fia szállítását is, de mégis az szomorítja el a legjobban, hogy mi lesz a gyerekével, ha ő már nem lesz képes gondoskodni róla.

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap