Dráma: Ő az a 11 hónapos kisgyermek, akit egy kukában találtak és csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt. Döbbenet ami történt:

Dráma: Ő az a 11 hónapos kisgyermek, akit egy kukában találtak és csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt. Döbbenet ami történt:


Ez a 11 hónapos kisgyermek vakszerencsének köszönheti életét. Kilátszott a karja a szemétkupac alól.Bármilyen hihetetlen is, de sajnos nem ritka dolog, hogy a nemkívánatos újszülött babáktól úgy szabadulnak meg a szülők, hogy egyszerűen a kukába dobják őket. Ez talán az anya szülés utáni, pillanatnyi zavarodott elmeállapotának is betudható. De egy 11 hónapos csecsemőtől? Ez azért szokatlan. Ám az amerikai Nebraska állambeli Omahában most ez is előfordult… Igaz, ebben az esetben nem egyértelmű, hogy pontosan mi is történt…

Ám a kicsinek szerencséje volt. Egy arra járó férfi felfigyelt a kukából hallatszó mozgolódásra, és azt gondolván, hogy valami állat mászhatott bele, belenézett. De legnagyobb meglepetésére nem egy állatot, hanem egy mindössze egy pelenkát viselő babát talált a szemét között…

“Felkavaró. Felháborító. El sem hittem, hogy mit látok – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő „megtaláló”, aki először csak egy kis kart látott a szemét közül kikandikálni.

Azóta már sikerült kideríteni a baba kilétét, de ez sem vitt közelebb a rejtély megoldásához, hogy ki dobhatta ki a kicsit. Apja ugyanis illegális bevándorló, aki éppen börtönben ül, 45 éves anyját viszont épp egy nappal korábban találták holtan az utcán, míg 5 éves bátyját azóta is eltűntként keresik.

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap