Bódi Csabi nem rejtegeti gazdagságát! Megmutatta luxus otthonát! Atya világ, hogy mi van ott! EZT nézzétek: - Te is szeretnél ilyen helyen lakni?

Bódi Csabi nem rejtegeti gazdagságát! Megmutatta luxus otthonát! Atya világ, hogy mi van ott! EZT nézzétek: - Te is szeretnél ilyen helyen lakni?

Alaposan kiverte a biztosítékot a kommentelőknél Bódi Csabi medencés, pálmafás új háza.

Az énekes lelkesen mutatta meg élő közvetítésben a Face­bookon a házavató buliját, megosztva követőivel családja boldogságát. Öröme és a videón jól látható gazdagság mégis visszatetszést váltott ki jó néhány hozzászólóból. A rengeteg gratuláció mellett többen nagyképűnek és hencegőnek nevezték a mulatóselőadót. Pedig Csabinak nem az volt a célja, hogy a jólétével kérkedjen.

– Kétszínűség lenne takargatni azt, ahogyan élünk. Soha nem loptunk vagy hazudtunk, keményen megdolgoztunk azért, amink van – reagált a rosszmájú megjegyzésekre a zenész. – Nem fogok panaszkodni, a Covid után sokat megyünk fellépni, hál’ istennek fürdünk a sikerben és a bevételben is.

Csabi hozzátette, rendkívül boldog a családtagjaival együtt, még a rosszindulatú kommentelők sem tudják elrontani a kedvét. Elmondta azt is, hogy a házuk öt év alatt készült el, mindent a neje, Gina álmodott meg, az udvaron álló egzotikus növényeket, a grillezőt, a medencét, mindent, ami a nagy család kényelmét szolgálja.

Íme pár fotó:











Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap