Emlékszel még a gyönyörű Südi Iringóra a Szombat Esti Lázból? Nem hiszed el, de ezzel foglalkozik most: - Az állad leesik!

Emlékszel még a gyönyörű Südi Iringóra a Szombat Esti Lázból? Nem hiszed el, de ezzel foglalkozik most: - Az állad leesik!


Südi Iringó nevét és arcát a Szombat Esti Láz című műsorban ismerhette meg a nagyközönség. A mosolygós, csodaszép táncosnőt hamar a szívébe zárta az ország.

Saját táncstúdióját egyébként már közel 13 éve, 2007. szeptember 24-én a százhalombattai sportcentrumban nyitotta meg. Bár ma már csak nagyon ritkán látni a nyilvánosság előtt, továbbra is nagyon sokat dolgozik, és öregbíti hivatása tekintélyét: tánciskolája ma már Budapesten kívül még további 2 vidéki, valamint 2 felvidéki helyszínen is működik.

Gyermekeket tanít és készít fel versenyekre.

Iringó férjével, Zsoltal nyitott varrodát, a varroda mellett egy harmadik vállalkozásba is belefogtak: papír alapú szívószálat gyártanak.

“Békéscsaba mellett, Békésen átvettük azt a varrodát, amelyik korábban nekem állította össze a táncruháimat, és ma már több sportág egyenruhái is ott készülnek. Zsolt hetente kétszer ingázik Budapest és Békés között, de hamarosan másik irányba is kell majd mennie, mivel Székesfehérváron is nyitunk egy üzemet: ott papírból készítünk majd szívószálat” – árulta el Südi Iringó a Story magazinnak.

És íme, nem sokat változott, még ma is gyönyörű nő:


Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap