„Másnak rozoga ház, nekem a gyerekkorom” - Nem találod ki, melyik híres magyar zenész szülőházát látod a képen! Mi megmutatjuk

„Másnak rozoga ház, nekem a gyerekkorom” - Nem találod ki, melyik híres magyar zenész szülőházát látod a képen! Mi megmutatjuk

A Road Movie sorozat keretén belül forgatott klipet nemrég Hortváth Tamás, a projekt koncepciójának megfelelően ott, ahol felnőtt annak idején - Tolna megyében. Az énekesben, aki mindig is büszkén vállalta, hogy szegénységben élt, úgy tűnik, ismét előtörtek az emlékek.


Borús szöveg vidám videóklippel: a Road Movie kilencedik része Tolna felé kalauzolta a közönséget Horváth Tamás énekessel, aki a sorozat által ismét felidézte a szegénységben eltöltött éveket, amelyek ennek ellenére sok szép emléket égettek belé. A klip szeptember végén látott napvilágot és úgy tűnik, ez a felkérés, illetve a forgatás igen nagy hatással lehetett Tamásra, Instagram-oldalán ugyanis most ismét a gyerekkori emlékek kerültek előtérbe.

Bár korábban már megmutatta a házat, ahol annak idején élt, most ismét előkerült egy fotó a Tamásiban álló romos épületről, amit büszkén osztott meg a követőivel a neten.

"Másnak csak rozoga ház, nekem a gyermekkorom. Másnak ez szegénység, nekem a boldogságom. Másnak szégyen lenne? Nekem büszke kezdet. Ahonnét jövök, sokat jelentett. Mindig visszanézek, és visszafogok. Nem telhet el úgy év, hogy rá nem gondolok... hogy ki voltam és ki leszek. Hittel, szeretettel, tovább megyek" - olvasható a kép mellett.


Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap