Szájer Józsefről a botránya óta most először készültek fotók! Atya világ, hogy néz ki az egykori hosszú szakállú politikus! Felismerhetetlenre változtatta át külsejét! Nézzétek!

Szájer Józsefről a botránya óta most először készültek fotók! Atya világ, hogy néz ki az egykori hosszú szakállú politikus! Felismerhetetlenre változtatta át külsejét! Nézzétek!

Saját stéggel felvértezett balatoni nyaralójában éldegél Szájer József – tudta meg a Blikk.

A brüsszeli botránya után a közélettől visszavonult európai képviselő, a Fidesz egyik alapítója most házimunkát végez: tegnap délután éppen frissen mosott, illatos ruhát teregetett vízparti villája kertjében. Lefogyva, szakállát, haját levágatva fiatalosabb külsőre tett szert.


A gyönyörű házat még 2014 végén vásárolta meg az akkor még európai parlamenti képviselő, akinek karrierje tavaly decemberben dicstelen körülmények között ért véget. Szájer és egyéni vállalkozása 10 éven keresztül a feleségével, Handó Tünde alkotmánybíróval közös családi házába volt bejelentve. Egy héttel azután, hogy papíron is véget ért a brüsszeli munkája, áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa.

A gyönyörűen felújított ház ablakait és udvarát virágok díszítik, a bejárat mellett pedig egy nem mindennapi szobor ékeskedik. A legkülönlegesebb rész azonban rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől: mivel a telek közvetlenül a Balaton partján található, Szájernek még a közeli fizetős strandon sem kell sorban állnia, ha csobbanni szeretne egyet. Ha pedig csak a lélegzetelállító kilátásban gyönyörködne, a saját stégen lévő padról ezt is megteheti.

Szoktam látni néha, ha épp úszik egyet a vízben. De általában csak messziről, az utcán még soha nem futottam össze vele – mondta lapunknak egy közeli házban lakó férfi, amikor a volt képviselő után érdeklődtünk.


Szájernek sikerült jól elbújnia a világ elől, ugyanis a közeli boltokban, éttermekben, fagyizókban senki nem tudott arról, hogy a környéken lakik, pedig – mint azt a legtöbben mosolyogva megjegyezték – felismerték volna, ha betér hozzájuk.

Valószínűleg épp ezért mutatkozik ritkán nyilvánosan Szájer, hiszen az „Alaptörvény atyjának” karrierjét a rendszerváltás utáni politika talán legkínosabb ügye törte ketté: tavaly november végén a kijárási korlátozások idején ütöttek rajta a rendőrök egy, csak férfiak részvételével zajló brüsszeli sz...partin, amiről a konzervatív politikus a belga ügyészség szerint az ereszen leereszkedve próbált elmenekülni.

Szerettünk volna interjút kérni a visszavonult politikustól, így becsöngettünk: egy hölgy jött ki, aki közölte, nincs itt Szájer, amikor pedig felvetettük, hogy ez az ő háza, rávágta, hogy nekünk ahhoz semmi közünk.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap