Döbbenetes tragédia! Gábor az öngyilkosságba menekült inkább! Kiderült miért! Ezért következhetett be ez a szörnyű dolog! Édesanyja a következőt üzente:

Döbbenetes tragédia! Gábor az öngyilkosságba menekült inkább! Kiderült miért! Ezért következhetett be ez a szörnyű dolog! Édesanyja a következőt üzente:


Megtalálták a hétfőn eltűnt Gábort...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Értesüléseink szerint a fiú öngyilkos lett.

A tragikus hírt annak a fiatalnak az édesanyja közölte, aki még hétfőn reggel tűnt el nyomtalanul. Hétfőn reggel tűnt el a 16 éves Tisza Gábor, aki iskolába indult, ám oda már nem érkezett meg. Édesanyja, Lovas Edina szerint a tini eltűnésében közrejátszhatott, hogy a sulijában folyamatosan szekálták az osztálytársai.

Gábor édesanyja időközben a Facebookon közzé tett posztjában közölte a tragikus hírt: megtalálták a fia holtestét.

"Meglett a fiam, de sajnos már túl kèső!!! Meghalt" - olvasható a frissített posztban.

Korábban azt írta a fiú anyja, hogy a gyermekének problémái voltak az iskolában, mert piszkálták és cikizték a társai, s valószínűleg ez állhat az eltűnése mögött.

Megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát az ügyben, ahol azt a választ kaptuk, Fedor Rita szóvivőtől, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Értesüléseink szerint a fiú öngyilkos lett.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap