Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott! Az állad leeseik

Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott! Az állad leeseik

Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott ! Csabi az új ház vásárlásával kapcsolatban a Borsnak mesélte el, hogy 2016-ban döntöttek úgy, elköltöznek addigi lakhelyükről, s az év márciusában kezdtek el házat vagy telket keresni. Akkor döbbentek rá, hogy az ingatlanok értéke addigra a duplájára nőtt, ezért milliókat bukott az eladáson.

– Esélytelen volt, hogy olyan otthont találjunk vagy építsünk, amit szerettünk volna, ezért kénytelenek voltunk egy 60 m2-es házat vásárolni. Beköltözés után gyorsan kiderült, hogy nagyon átvágtak. Sarokkád volt benne, ezért fel sem merült bennünk, hogy meleg víz nincsen. Ráadásul a fűtéssel is nagyon nagy bajok voltak. A gáztűzhely sütőjével fűtöttük fel a lakást – emlékezett vissza Csabi csalódottan, aki aztán a kislánya, Lilien születésével elegendő motivációra tett szert, hogy sok kitartással és persze, mérhetetlen mennyiségű munkával felújíttassa és kibővíttesse a házat.

Nemrégiben pedig megvette és felújította a szomszéd telket is, ahol egy karibi hangulatú medencés pihenőt álmodott meg, amit pálmafákkal és mesés kerttel vett körbe. Ez sem volt olcsó mulatság, de az értékük eltörpül Csabi kedvenc növénye mellett, amelyet azután vásárolt, hogy covidos volt és hetekig kórházban feküdt.

– Amikor már biztos voltam benne, hogy túlélem, megfogadtam, hogy egy olajfával állítok emléket. Amikor ránézek, mindig hálát adok azért, hogy velem van a jóisten és vigyáz rám. (...) Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több mint 300 éves és 700 ezer forintba került! – árulta el az énekes, aki számára ez az olajfa hatalmas érzelmi értékkel bír, mert a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Csabi így fogalmazott: „Ő már a családunk tagja”.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap