Itt az újabb csapás! Összeomlott LL Junior volt párja, Csilla! Megszületett a vádítélet a rapper kisfiának halála ügyében - EZ vár most rá:

Itt az újabb csapás! Összeomlott LL Junior volt párja, Csilla! Megszületett a vádítélet a rapper kisfiának halála ügyében - EZ vár most rá:


A BRFK befejezte a nyomozást a Zuglóban elütött gyermek ügyében – olvasható a kedd reggel megjelent rendőri közleményben. A vádlott L.L. Junior volt élettársa, elgázolt kisfiuk édesanyja. A nőt és egy másik felnőttet, aki a gyerekkel volt május 11-én hallgatták ki a rendőrök. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Elkészült a műszaki szakértői vélemény, eszerint a 76 éves sofőr időben cselekedett, nem gyorshajtott. 42 km/órás sebességgel ütötték el L.L. Junior kisfiát

A rendőrség felidézi, hogy egy autó 2019. augusztus 31-én 18 órakor Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütött egy gyermeket. Az énekes kisebbik, hároméves fia az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán, az autó ekkor ütötte el.

A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát

– írja a rendőrség. Hozzáteszik: a Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap