Könnyfakasztó! Megrázó sorokkal búcsúzik egykori tanára az öngyilkos gimnazistától, Gábortól! Szívfacsaró sorok

Könnyfakasztó! Megrázó sorokkal búcsúzik egykori tanára az öngyilkos gimnazistától, Gábortól! Szívfacsaró sorok


A tanárnő szívfacsaró búcsúüzenetet hagyott Gábornak.

Az egész országot megrázta a 16 éves vajai gimnazista fiú, Tisza Gábor tragédiája. A fiú holttestét Vaján találták meg, Gábor felakasztotta magát, mert nem bírta tovább elviselni az őt ért bántásokat. Mint megírtuk, szombaton megemlékezést szerveznek a fiú iskolája elé, a Vay Ádám szakiskola előtti közterületre – ezt egyben tüntetésnek is szánják.

Gábor egykori általános iskolai tanár is megemlékezett a fiúról egy megható, szívfacsaró posztban.

„Tanítványom Emlékére...

Mélységesen megdöbbentő és elszomorító, de megtörtént egy olyan tragédia, ami mindnyájunkat lesújt, hogy hol tart a világunk…. Felfoghatatlan, hogyan történhetett ez Veled. Rendőr, vagy katona szerettél volna lenni…. Addig gúnyoltak, amíg csak ezt a megoldást láttad kiútnak. Elborzadok azon, hogy a Téged lelkileg terrorizáló fiúk és lányok – rendőrök vagy katonák lesznek! Katonák, vagy rendőrök lesznek azok, akik halálba kergették társukat!!!

Hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni.. Legmélyebb részvétem a szülőknek és kérem az Istent, hogy adjon erőt és vigasztalódást ,feldolgozni a feldolgozhatatlant… Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat.

„Az erős ember nem bánt másokat. Az erős ember elfogad, megért, átértékel, megbocsájt, nyitott szemmel jár, nem ragaszkodik eszmékhez, nem fröcsög, nem utálkozik, és nem gyűlölködik. Mert tudja jól, hogy a gyűlölködés a gyenge emberek fegyvere és, hogy nem az az erős, aki mások felett akar uralkodni, hanem az, aki saját magán.”

Ti, akik bántottátok, ti nem vagytok azok!„

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap