Nagyon erős! Ennyi év után fény derült JOLLY nagyon kínos titkára. Próbálja mindenhonnan töröltetni EZT…. Addig nézd meg, amíg tudod!

Nagyon erős! Ennyi év után fény derült JOLLY nagyon kínos titkára. Próbálja mindenhonnan töröltetni EZT…. Addig nézd meg, amíg tudod!


Dús hajába tép a szél… – énekelhetné akár Jolly is Varga Miklós után. Egy hajpótlással foglalkozó cégnek köszönhetően ugyanis végre átélheti ezt az érzést. A természet mostohán bánt a mulatós zenésszel, korán elkezdett kopaszodni. Mostanában azonban már azt is megteheti, hogy új fazonú frizurával lepje meg rajongóit. Hogy ebben segítségére volt egy kis hajpótlás, azt Jolly tagadja, volt szponzora, a Kopasz.hu nevű internetes oldalt működtető cég tulajdonosa azonban a Borsnak elmondta: hosszú évekig támogatta reklámért cserébe ingyenes hajpótlással az énekest. Pontos összeget nem árult el, de némi piaci kutakodás után kiderült, milliós tételről van szó.-írja a http://otpercpiheno.blogspot.com

– Mi nem hajbeültetéssel foglalkozunk, hanem külsődleges hajpótlással. Speciális hálóra viszünk fel hajat, amely többféle módon rögzíthető a saját hajhoz. Nem szúrunk, nem vágunk, leginkább ragasztunk – magyarázta a hajstúdió tulajdonosa. – Jolly 2005-től járt hozzánk, egy idő után azonban nem szerettük volna az újabb felmerülő igényeit teljesíteni, ezért szerződést bontottunk két-három évvel ezelőtt.

Korán kezdett kopaszodni. Az énekes ezzel a régi fotóval (balra) szerepel a hajdúsító cég oldalán

A vállalkozó egy londoni cég fióküzletét viszi itthon. Nem meglepő módon sok sztár választja ezt a fajta hajdúsítást, hiszen elvárják tőlük, hogy tökéletes külsővel mutatkozzanak a közönség előtt.

– A londoni anyavállalat állandó vendége például Bon Jovi. Róla sem mondaná meg senki, hogy nőktől származó hajjal villog. Pedig azzal, mert a hajpótlást általában a szebbik nem tincseiből készítik, mert jobb minőségű – árulta el a cég illetékese.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy Jolly – aki a mai napig referenciaként szerepel a cég honlapján Csocsesszel és Tekknővel együtt – most hajpótlással vagy anélkül lép-e színpadra, az énekes azonban ingerülten mindössze ennyit válaszolt:

– Nincs hajpótlásom, és nem tudok róla, hogy lett volna. Én csak segítettem egy cégnek, mert megkértek rá – mondta, majd bontotta a vonalat.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap