Szívszorító részletek! Egész nap várja haza az 5 éves kistestvére az öngyilkosságot elkövető Gábort! EZT találta a fiú telefonjában az édesanyja:

Szívszorító részletek! Egész nap várja haza az 5 éves kistestvére az öngyilkosságot elkövető Gábort! EZT találta a fiú telefonjában az édesanyja:


5 éves kistestvére azóta is várja haza az öngyilkosságot elkövető Gábort A 16 éves fiú édesanyja igyekszik erős maradni másik két gyermeke miatt. Az egész családot megviselik a történtek, egyelőre fel sem fogják Gábor elvesztését.

Kistestvére keresi az elhunyt Gábort
Édesanyja a lapunknak úgy fogalmazott, nem lehet elmondani, amit érez. „Nagyon megviselnek a történtek, de a két kicsire, Gábor 5 és 14 éves testvérére is tekintettel kell lennem. Tudják, hogy mi történt, a nagyobbat megviseli, a kicsi pedig keresi testvérét. Neki csak annyit mondtam, hogy Gabi elment” – mondja az édesanya.

Az osztályfőnöke is beszélt zaklatóival
Edina pár nappal az iskolakezdés előtt tudta meg, hogy fiát zaklatják osztálytársai. A fiú az új tanév harmadik tanítási napján beszélt osztályfőnökével a problémájáról, aki azonnal összehívta az osztályt, és elbeszégetett velük. Az elhunyt gimnazista aznap este édesanyjával is megosztotta a történteket. „Azt mondtam neki, hogy meglátjuk, hogy mi lesz. Bemegy hétfőn az iskolába, és ha továbbra is szekálják, akkor bemegyünk az igazgatóhoz, és kivesszük az iskolából. Úgy tűnt, hogy ez megnyugtatta. Átbeszéltük a dolgot, és hétvégén nem is került elő többet a téma. És nem is vettem észre rajta semmit. Vasárnap délelőtt még a hétfői német órára készült, hogy jó jegyet kapjon, vasárnap este pedig végig hülyéskedett, nagyokat nevettem rajta. Hétfő reggel aztán betette a táskájába a kést, és kötelet, és elindult itthonról” – mondja az anyuka, aki hétfő délután, amikor fia nem érkezett haza az iskolából, felhívta fia egyik barátját. Tőle tudta meg, hogy Gabi már a reggeli buszhoz sem ment el.

Gábor félt a fájdalomtól
„Nem vette fel a telefonokat, nem olvasta el az üzeneteket egyáltalán. Pedig csak kedd hajnalban ölte meg magát. De nem értem. Annyira félt tőle, hogy fájjon valamije, fát sem mert vágni, nehogy például a lábára essen. Egyszerűen félt mindentől” – mondja Edina. Az asszony a történtek óta átnézte fia telefonját. A keresési előzményekben szerepel, hogy Gábor a halálát megelőző napokban nézegette, hogyan végezhet magával. Az édesanya egyelőre nem haragszik, arra nem is gondol, hogy felelősöket keressen. „Most minden gondolatomat kitölti, hogy mit csinált, nem tudok másra gondolni. De őt már nem hozza vissza semmi” – mondja megtörten.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap