Tóth Gabi összeomlott! Fizikailag betegedett bele a sok rosszindulatú kommentbe és bántásba! Ezt üzeni most mindenkinek az énekesnő: - Teljes döbbenet

Tóth Gabi összeomlott! Fizikailag betegedett bele a sok rosszindulatú kommentbe és bántásba! Ezt üzeni most mindenkinek az énekesnő: - Teljes döbbenet


Tóth Gabi blogbejegyzésében arról ír, hogy belebetegedett a „negatív energiahullámba” és ágynak dőlt.

Az elmúlt hetekben nagy médiafigyelmet és sok negatív kritikát kapott az énekesnő legújabb klipje, de sok támadás érte őt a Ferenc pápa miséjét felvezető fellépése után is.

Bejegyzése elején elmondta: úgy érzi, reagálnia kell az őt ért kritikákra és el kell mesélnie, miként élte meg az elmúlt időszakot.

„Álszentség lenne részemről, ha elmennék amellett, ami az elmúlt pár hétben történt/történik velem. Ráadásul annyian kérdezik, miként viselem, ahogy emberek ítélkeznek, hogy megállás nélkül gyaláznak, bántanak engem, a családomat és már a körülöttem lévő embereket, a barátaimat is, hogy most úgy éreztem, el kell mesélnem, miként élem meg az elmúlt időszak eseményeit” – írja.

Bár Tóth Gabi értetlenül áll az őt ócsároló emberek előtt, mégis magára vette a sok támadást.

„Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy a barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, 'kedves' engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás” – írja.

Mint írja, fizikailag is belebetegedett a sorozatos bántásba.

„Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem. Természetesen azonnal elmentem tesztet csináltatni, ami szerencsére negatív lett, de a fájdalom a torkomban csak nem enyhült, és időközben be is rekedtem.”

„Nem kérem és – főleg – nem várom el, hogy megértsétek, miért fontos nekem a hitem, vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel. Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy 'de jó neki!', vagy menjen tovább!” – idézte szavait a 168 óra.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap