Borzalmas tragédia! Mélyen megrázta a zenészvilágot a volt Megasztáros halála! Sajnos ő már nincs közöttünk! Ez okozta a halálát:

Borzalmas tragédia! Mélyen megrázta a zenészvilágot a volt Megasztáros halála! Sajnos ő már nincs közöttünk! Ez okozta a halálát: - Tóth Vera teljesen...


A Blikk is beszámolt róla, hogy meghalt a Megasztár első szériájának felfedezettje, Kandech Evelyne. A csodás hangú énekesnő csupán 37 éves volt, s bár halálának körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, az azonban biztos, hosszú betegség után hunyta le örökre a szemét.

Evelyne halálhíréről első között Tóth Vera számolt be, a két énekesnő még a Megasztár során ismerkedett meg egymással. A szériát Vera nyerte meg, Evelyne pedig a negyedik helyen végzett a tehetségkutatóban.

Tóth Vera teljesen összetört a hír hallatán és mély megdöbbenéssel tette közzé posztját, melyben azt írta: "Drága Evelyne…Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt…Nyugodjék békében örökké lázadó lelked…Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet."

Az énekesnő a szomorú posztot Instagram oldalán is közzétette, a közösségi felületein pedig több százan fejezték ki részvétüket, rengetegen pedig azt kérdezték, mi történ pontosan, mi okozta Evelyne halálát.

Bár Vera részletek nem árult, de Instagramon, kommentben röviden annyit válaszolt: "Sajnos, hosszú betegség után hunyt el."

A Blikk információi szerint Evelyne sokáig betegeskedett, nem tudta legyőzni azt. Úgy tudjuk az énekesnő korábban Egerben lakott, ezt követően pedig Pécsre költözött, ahol visszavonultan élt, s ott is halt meg. Halálhíre barátait is sokkolta, zenész és pályatársai is mélyen megrendültek, többek a közösségi oldalon búcsúztak tőle, erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Pécsett járt iskolába Kandech Evelyne 1984-ben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt Pécsett (Mátyás Király Utcai Általános Iskola), több évig énekelt kórusokban, és nyolc évig csellózott is. Tagja volt a Liszt Ferenc Zeneiskolának, ahol zeneirodalmat, zeneelméletet és szolfézst tanult. 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumába járt, ahol többek között focizott és kórusban énekelt.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS