Borzalmas! Úgy megverte tanárnőjét a kilencedikes diák, hogy eltörött három bordája és a szegycsontja! Ez volt a tanárnő bűne:

Borzalmas! Úgy megverte tanárnőjét a kilencedikes diák, hogy eltörött három bordája és a szegycsontja! Ez volt a tanárnő bűne:


Úgy megverte tanárnőjét egy kilencedikes diák, hogy eltörött három bordája és a szegycsontja

Csütörtök este még a tanárnőt gyanúsították azzal, hogy bántalmazta diákját. Brutálisan megverte tanárnőjét egy kilencedik osztályos tanuló – írja a BorsOnline.

A portál úgy értesült, ennek ellenére először a 47 éves pedagógus volt az, akit a rendőrség a bántalmazással gyanúsított. Péntekre azonban kiderült, a diák bántotta a biológia tanárát. Csütörtök este látott napvilágot az a hír, miszerint a George Bariţiu Műszaki Kollégium egyik tanára bántalmazta diákját: akkor a román rendőrség az információt meg is erősítette. Csak péntekre derült ki, éppen fordítva történtek a dolgok: a diák volt az, aki megverte tanárát.

A megyei portál beszámolója szerint az incidens akkor történt, mikor pedagógus ellenőrizte az ingázók listáját, azonban a fiú nem szerepelt rajta, ezért nem engedte el. A tanuló ekkor agresszívvá vált, és többször is ököllel megütötte a tanőrnőt, akinek az ütésektől eltört három bordája és a szegycsontja is, melyet egy orvosi látlelet is igazol.

A címlapfotó illusztráció

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap