Eltűnése után 6 nappal megtalálták az eltűnt kisfiút...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Megrázó képek következnek!

Eltűnése után 6 nappal megtalálták az eltűnt kisfiút...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Megrázó képek következnek!


Megtalálták a 6 napja eltűnt kisfiút...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Hat nappal az eltűnése után holtan találták az 5 éves kisfiút A mostohaanyja órákat várt, mielőtt bejelentette volna az eltűnését. A halál okát nem tudták megállapítani.

Felfoghatatlan tragédia történt a kansasi Wichita egyik otthonában. Egy mostohaanya arra ébredt fel, hogy eltűnt 5 éves kisfia a szobájából.

Emily Glass azt mondta a rendőröknek, hogy miután felébredt a szundikálásból, akkor vette észre a kisgyermek eltűnését. De a 26 éves nő órákat várt, mielőtt segítséget kért volna a 911-től.

Hat nappal később a kisfiú holttestét egy híd alatt találták meg. A boncolás során nem tudták megállapítani, hogyan halt meg Lucas Hernandez, mivel a bomlás előrehaladott állapotban volt. Lucas maradványait felfoghatatlan módon a ruhája tartotta össze.

A halál módját és okát bizonytalanként tüntették fel. Az elvégzett röntgenvizsgálatok nem találtak semmilyen csontvázsérülést – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

„Törmeléket, gallyakat, kisebb köveket és sarat, talajt találtak a testén, ami összesen 9 kilót nyomott. Az egyetlen mély, lágy szövet, ami a testén maradt, az az alsó végtagjain volt. A jelentés szerint a nyelvcsont és a gégeporcok nem azonosíthatók” –árulta el az orvos szakértő.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap