EZ egészen elképesztő! Zalatnay Sarolta újabb pénztámogatásban részesült Káslertől! Nem akármennyit ítéltek meg neki ismét! Ettől lehidalsz!

EZ egészen elképesztő! Zalatnay Sarolta újabb pénztámogatásban részesült Káslertől! Nem akármennyit ítéltek meg neki ismét! Ettől lehidalsz!


Újabb támogatást ítélt meg Zalatnay Saroltának Kásler Miklós.

Az NKA honlapján október 1-jén közzétett pályázati döntésekből derült ki, hogy egy újabb támogatást hagyott jóvá Kásler Miklós az énekesnőnek, aki most „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására” kapott 2,5 millió forintot – szúrta ki a 24.hu.

Mint megírtuk, a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere a számára fenntartott keretből júniusban 10 millió forinttal támogatta Zalatnay Saroltát, akkor „az életmű-koncertkörút megvalósítása” céljával.

Zalatnay szeptemberben aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót is pedig néhány éve még azt nyilatkozta, utálja a politikát. A művésznő hosszú pályafutása alatt valóban távol tartotta magát a politikától, legalábbis nyíltan nem állt ki ügyek mellett.

– Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből. A véleményemet továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet isten hírével. Szerencsére sokkal több a szeretet, mint a negatívum az irányomba a rajongóim részéről – mondta a Blikknek Zalatnay, aki akkor kitért a 10 millió forintos állami támogatásra is,

– Az viszont nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni – magyarázta az énekesnő.

ddddddddddd

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap