Ma a Tesco étkezdéjében egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 Ft-ot szorongatva a kezében és érdeklődött, hogy mit vehetne belőle. Szégyen, amit az eladó ekkor tett...

Ma a Tesco étkezdéjében egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 Ft-ot szorongatva a kezében és érdeklődött, hogy mit vehetne belőle. Szégyen, amit az eladó ekkor tett...


Egyik olvasónk osztotta meg az alábbi történetet közösségi oldalán! Ma beültem egy kajáldába Budapesten! A sorban utánam egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 forinttal a kezében, ételt szeretett volna venni. A srác halkan alig érthetően köszönt - Kezét csókolom! - Gondolom ahogy tanították még nem volt hajléktalan! Válasz: SZEVASZ mit adjak? Kérdezgette az eladót, hogy mit tudna venni belőle, az eladó meg mint ha egy sz..r kupaccal beszélgetett volna. "1000 Ft ból? Egy csirke szárnyat, és két sütit! Ezer forintból? Mit szeretnél mást?" ( Ő az eladó aki a vevőkből él! Mert ugye neki semmi köze ahhoz ki hogy él! ) Férfi: Rendben, akkor azt kérném! Az eladó kiszedte, és oda ( vágta ) neki hogy csak úgy csörgött. Majd a fiú fizetett és odébb leült!

A ( hölgy ) rám nézett és undorral, felháborodva kifakadt hogy - Ezt hogy engedhette be az őr! Tálcámat letettem a pultra, odamentem a sráchoz, adtam neki 3000 Ft-ot és mondtam neki hogy vegyen egy normális ételt belőle! Erre az eladónak leesett az álla, kiszolgálta a srácot csendben. Én leültem, és végig hallgattam hogy beszéli a kolléga nőivel hogy, azt a pénzt neki is adhattam volna és milyen felháborító!

A srác velem egyidős volt körülbelül! Nekem: Jó napot, mit adhatok!? Neki: Szevasz, mit adjak!? Újpest Tesco azon belül MENÜ ÉTTEREM!!!!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap