Most érkezett! Kiadós havazás várható, az ország EZEN területei hamarosan fehérbe borulnak! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS:

Most érkezett! Kiadós havazás várható, az ország EZEN területei hamarosan fehérbe borulnak! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS:


Úgy tűnik, hogy vége a meghitt, őszi délutánoknak, a pulcsis teraszos kávézásoknak.

Marad a borongós, szürke őszi idő. Továbbra is elsősorban a déli tájakon lesz többfelé eső, de délután máshol is lehet szórványosan csapadék. A szél északnyugatira fordul, és estétől egyre inkább megerősödik. 7 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk, a csapadékos délen lesz a leghűvösebb.

Erősen felhős lesz az ég. Eleinte délen és keleten további esők lehetnek, majd északnyugat felől - egy érkező hidegfront hatására - záporok alakulnak ki. Megerősödik az ÉNy-i szél. 10-15 fok valószínű.

Északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, és elszórtan lehet zápor, estefelé az Északi-középhegységben már havas eső zápor, hózápor is kialakulhat. Erős, néhol viharos lesz a szél. 11-12 fok körül alakul a maximum.

Csütörtök

Erősen felhős időre van kilátás, reggel foltokban köddel. Estig nem várható számottevő csapadék. Reggel 0-6, délután 8-14°C várható - írja a Köpönyeg.

Forrás: Köpönyeg, Life.hu

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS