Na erre ki gondolt volna? Elájulsz, ha megtudod ki Joshi Bharat új szerelme! " A hír igaz, együtt vagyunk... "

Na erre ki gondolt volna? Elájulsz, ha megtudod ki Joshi Bharat új szerelme! " A hír igaz, együtt vagyunk... "


Budapest — Elképesztő információ jutott szerkesztőségünk birtokába. Joshi Bharat újra szerelmes. Megtudtuk, hogy az indiai származású televíziós párja Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Az üzletasszonynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltban ért véget a házassága, 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől. Tudomásunk szerint Beatrix és Bharat együtt is él már Budán.

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket

– zárta rövidre a témát érdeklődésünkre a 66 éves televíziós, Joshi Bharat, aki nemrég pont lapunknak árulta el, hogy évek óta tartó válság után döntött úgy, hogy véget vet 31 éve tartó házasságának, és beadta a válókeresetet.

– Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni, és egy idő után újra teljes életet élni – nyilatkozta akkor lapunknak a nehéz döntésről Joshi Bharat.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap