Schobert Lara ÍGY ünnepelte a 18. születésnapját – Elképesztő mi volt ott! Ettől eláll a szavad!

Schobert Lara ÍGY ünnepelte a 18. születésnapját – Elképesztő mi volt ott! Ettől eláll a szavad!

Nagy mérföldkő érkezett el Schobert családba, Lara ugyanis nagykorúvá vált, a születésnapi buli és a sok meglepetés természetesen nem maradhatott el.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya betöltött 18. életévét. Előző héten Réka megható sorokkal köszöntötte Larát, most pedig azt is megmutatta, milyen volt a születésnapi ünneplés.

Természetesen a számos lufik és a torták sem hiányozhattak, ám a fiatal lány családja még ennél is több meglepetéssel készült számára. Az ünnepeltnek ugyanis limuzint is béreltek, de a házukból kilépve is meglepetés várta.

Boldog Születésnapot kicsi Gelato

– olvasható a kerítésre kifeszített plakáton, amelyen Lara látható Fagyiként az Álarcos énekes első évadában.

„Izgalmas volt az elmúlt 18 év… és izgalmasan teltek az elmúlt napok is! Adni, jobban szeretek mindennél! Látni az örömöt és a boldogságot … a meghatódottságokkal teli pillanatokat… Ilyen volt az én kicsi Larám 18. születésnapja is. Hetekig szerveztem … minden pillanata gondosan ki volt találva … és Ő semmiről nem tudott! Isten éltessen Kicsi Kincs! Mindegy, hogy mit vár a világ és ki mit gondol, Te mindig csak ADD ÖNMAGAD, mert CSAK akkor leszel igazán boldog, ha nem mások, hanem a saját életedet éled!!! Isten éltessen Kicsi Larám! /Ui: a legnagyobb kihívás a barátaid tel.számának a megszerzése volt, hogy a meglepi bulit meg tudjam szervezni” – írta oldalán Rubint Réka, aki ajándékként Párizsba repült a lányával.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap