Újabb dermesztő részletek derültek ki Csontos Karina halálával kapcsolatban! A szülei azt hitték, hogy a szobájában van és alszik, miközben a lány meg... - Döbbenet!

Újabb dermesztő részletek derültek ki Csontos Karina halálával kapcsolatban! A szülei azt hitték, hogy a szobájában van és alszik, miközben a lány meg... - Döbbenet!


Megszólalt Csontos Karina testvére: szülei azt hitték az ágyában alszik A Sztárban sztár leszek! fiatal énekese tragikus autóbalesetben vesztette életét. Újabb drámai részletek derültek ki a lány halálának körülményeiről.

Mint arról a ripost is beszámolt, múlt pénteken sírva jelentette be Tóth Gabi: elhunyt az idei Sztárban sztár leszek! egyik tehetséges énekese. A mindössze 16 éves Csontos Karina egy autóbaleset áldozata lett.

A tragikus hír után nem sokkal később, egy drámai felvétel is előkerült, amint a fiatal lány balesete látható, az ütközés után, ugyanis pillanatok alatt lángra kapott a barátai kocsija. A gyász családját megtörte, édesanyjához többször is riasztották a mentőket, de a bátyja sincs jó állapotban.

A Blikk információi szerint Csontos Karina ellógott barátaival a balesete előtt. A szülei még csak nem is sejtették mire készül, ráadásul azt hitték lányuk már nem tartja a kapcsolatot a közelben élő barátnőjével és a két fiatalemberrel sem.

„Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna” – árulta el a lapnak megtörten a fiatal lány nővére, Szandra.

Karina a családjával a határ menti Csap településen élt. Onnan körülbelül harminc kilométerre, a kárpátaljai Nagylucskán érte a fiatalokat a baleset. Az égő autóból sajnos egyik fiatal sem tudott kimenekülni. Az áldozatok között Karina mellett volt egy 21 éves rendőr hadnagy, egy 25 éves határőr, valamint egy fiatal focista lány is.

„Azon a szakaszon áramszünet volt, de a rendőrök nem helyeztek ki semmilyen világító eszközt, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre. Ha a rendőrök kiteszik a jelzőfényt, Karina még ma is élhetne, hiszen akkor biztosan észreveszik az autómentőt. Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat” – sírta el magát Csontos Karina 31 éves nővére.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap