1 perce érkezett! Operatív Törzs: “behívóparancsot” kap több ezer ember! Készülj, mert akár Ön is köztük lehet! További információk itt:

1 perce érkezett! Operatív Törzs: “behívóparancsot” kap több ezer ember! Készülj, mert akár Ön is köztük lehet! További információk itt:


ITT A a döbbenetes bejelentés! Ha ismét nagyon bedurranna a járvány, akkor Müller Cecíliáék BEHÍVÓPARANCSOKAT is küldhetnek, azoknak akik.. Mutatjuk a pontos részleteket:

Tényleg pokoli járvány várható? Erre készülnek most Müller Cecíliáék Összeírják az összes hadrafogható orvost és ápolót, még azokat is, akik nem állami intézményben dolgoznak. Müller Cecília országos tiszti főorvos a magánkórházaknak és szolgáltatóknak is levelet küldött, arra kérve őket, írják össze azokat az orvosokat és ápolókat, akik szükség esetén kirendelhetők a koronavírusos betegek kezelésére kijelölt intézményekbe – értesült a 24.hu.

A járványügyi hatóság arra kíváncsi, hány egészségügyi dolgozó vethető be koronavírusos beetegek kezelésére, akiket aztán kirendelhetnek a kijelölt kórházakba.

A szakemberek ugyanis a fertőzéses adatokból arra számítanak, hogy emelkedik majd a kórházi ellátást igénylő betegek száma.

„A Covid-19 betegek ellátásának biztosítása érdekében a fertőzött betegek ellátására kijelölt egészségügyi szolgáltatók Covid-19 ellátási kapacitásait bővíteni szükséges, ide értve a betegek ellátásához szükséges humánerőforrást is, amit az érintett intézmények saját hatáskőrben már nem tudnak megoldani” – olvasható a szeptember 21-i keltezésű levélben.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS