Drámai hírek érkeztek! Összetörtek a rajongók! Ezrek imádkoznak a kórházban fekvő Kóbor Jánosért! EZT közölték az állapotáról:

Drámai hírek érkeztek! Összetörtek a rajongók! Ezrek imádkoznak a kórházban fekvő Kóbor Jánosért! EZT közölték az állapotáról:


Kóbor János kórházban van, a rajongók jókívánságaikkal rohamozták meg az Omega Facebook-oldalát, mivel nagyon aggódnak a zenészlegenda egészsége miatt.

Mint a Blikk elsőnek megírta, Kóbor János pár napja már betegeskedett, tévés programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára. Mindezt úgy, hogy Kóbor János nem vette fel a koronavírus elleni oltást.

Az Omega zenekar ennyit közölt az állapotáról:

"Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen."

A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.



„Meckynek gyors gyógyulást kívánok, sok szeretettel. Imádkozom érte.”

„Atyaég!!! Nem, nem..., szépen meggyógyul, ez következhet csak! Jobbulást!!!”

„Mielőbbi gyógyulást kívánok Mecky! Erős vagy, menni fog!”

„Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok teljes szívemből! Élvezned kell, ahogy hull a hó, fú a szél.... Isten adjon hozzá erőt, egészséget!”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap