Egy rejtélyes és rémisztő folt jelent meg a kislányom szájpadlásán! Teljesen ledöbbentünk, amikor közölte velünk az orvos, hogy...

Egy rejtélyes és rémisztő folt jelent meg a kislányom szájpadlásán! Teljesen ledöbbentünk, amikor közölte velünk az orvos, hogy...

Minden szülőnek a gyermekei a legfontosabbak, így ha velük történik valami , akkor egyből szaladnak az orvoshoz, hogy megbizonyosodjanak arról , hogy a gyermek nincs-e valamilyen életveszélyben.

Minden szülő általában az első gyermekkel leggyanakvóbb és aggodalmasabb, hiszen ilyenkor még ismeretlen a szülői lét, és az azzal járó kihívások. A második gyermek érkezéskor általában már rutinszerűen mennek a dolgok.

De még a legtapasztaltabb szülők életében is eljöhetnek olyan pillanatok, amikor az emberen a kétségbeesés lesz úrrá.


Történetünk főszereplője egy amerikai édesanya, Darian Depreta , aki kislányával, Bellával játszott, amikor valami nagyon furcsa dolgot vett észre: a lány szájpadlásán egy nagy, baljóslatú fekete jelent meg.

A kislány édesanyja elképesztően megrémült, amikor meglátta, a gyermeke szájpadlásán éktelenkedő sötét színű foltot. Eleinte próbálta sikertelenül leszedni azt , amitől még inkább megijedt.

Az édesanya a feltöltött képhez a következőket írta: “Próbáltam leszedni, de nem jött le.”

Az indokolatlan barna folt első ránézésre valóban nagyon ijesztőnek tűnik, a sötét elszíneződés a laikus számára annak a jele is lehet, hogy a szövet sejtjei elhaltak.

A gyerek szülei rohantak a gyermekkel a legközelebbi kórházba. Ahol is az egyik ápolónő vette kezelésbe a kislányt, ő is próbálkozott az idegen folt mechanikus eltávolításával de végülő sem járt sikerrel.

A nővér azt mondta ” még sosem látott ilyet ” – nyilatkozta az édesanya.

Miután a szakember sem tudta megoldani a problémát, összehívtak egy szakértői csoportot, hogy megvizsgálják és szükség esetén elvégezzék el az indokolt beavatkozást.

Már majdnem vitték kislányt a műtőbe , mikor a nővér meglátta , hogy a foltnak van egy világos fehéres széle és végül le tudta szedni a beazonosíthatatlan ” foltot ” a gyermek szájpadlásáról..


Kiderült, hogy a hatalmasnak vélt baj, sokkal elhanyagolhatóbb volt mint gondolták. Szerencsére a kicsi szájpadlásán látható folt nem egy kóros elváltozás volt , mindössze egy karton doboz darabja.

Kiderült, hogy az anyuka épp a mosógépet pakolta be akkor, mikor a kislány – aki a fogzása miatt – egy dobozt kezdett el rágni. Bár az anyuka szinte azonnal elvette a kartont a kicsitől , annak mégis sikerült egy kis darabot leszakítania.

Vélhetőleg ily módon kerülhetett a kis darab papír a baba szájába.

Az édesanya a következőkkel zárta sorait a bejegyzésében: “Perceken át egyszerre sírtam és nevettem “

Bár szerencsére nem történt tragédia , ez egy kiváló figyelmeztetést volt az édesanya számára , hogy szinte egy percre sem szabad gyermekét szem elől tévesztenie , hiszen az igazi baj hamar megtörténhet.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap