Ha EZT bevezetik és nem veszed fel az oltást akkor neked jön a kijárási tilalom, ha tetszik, ha nem...

Ha EZT bevezetik és nem veszed fel az oltást akkor neked jön a kijárási tilalom, ha tetszik, ha nem...


Virológus: kijárási tilalmat kellene alkalmazni az oltatlanoknál Boldogkői Zsolt szerint korlátozásokat kellene bevezetni azok számára, akik még nem vették fel a koronavírus elleni védőoltást. A virológus elsősorban az oltatlanokat korlátozná, mégpedig esti kijárási tilalmat rendelne el, valamint a tömegközlekedés használatát is betiltaná számukra. A vidéki kocsmába járást pedig oltási igazolványhoz kötné – fogalmazta meg az RTL Híradóban.

Véleménye szerint be kell vezetni a kötelező maszkviselést minden intézményben, ugyanis az oltottak is képesek továbbadni a vírust.

Van egy igen jelentős réteg, akiket sem észérvekkel, sem kényszerrel nem lehetne rávenni arra, hogy beoltassák magukat. Emiatt is hangsúlyozom régóta, hogy valahogy fokozatosan bevezessük az oltási kötelezettséget

– hangzott el továbbá a műsorban, ugyanis még mindig nagyon sokan vannak, akik nem veszik komolyan a koronavírus-járványt.

Rusvai Miklós nemrég megfogalmazta, hogy üdvözli a tömegközlekedési eszközökön érvénybe lévő maszkhasználatot, ám véleménye szerint is a vendéglátóhelyeken, a hivatalokban és a közintézményekben is el kellene kérni a védettségi igazolványt.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS