Hoppá! Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai! Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián - VIDEÓ

Hoppá! Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai! Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián - VIDEÓ

A kép illusztráció
Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai!Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián - VIDEÓ
Indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásaiA mindenórás Berki Mazsi még nagyon aktív életet él, tegnap este kutyát sétáltatott, ma délben pedig a természetből jelentkezett be. Insta-sztoriban a terhessége utolsó napjairól mesélt a rajongóinak, egy remek hírrel készült.

"Már vannak néha jósló fájások" – árulta el a boldog kismama. Ezt azt jelenti, hogy rövidesen beindulhat a szülés.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonBerki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián„A testkamera nem zavaró senki számára.” Mindenórás a gyönyörű kismama, Berki Mazsi, aki bevállalt a egy ízléses fotózást, ahová párja is elkísérte. De nem csak itt lesz mellette, hanem a szülésnél is.

Mazsi kádban szeretne szülni, természetes úton, de mivel nem szereti az előre eltervezett dolgokat, a picire bízza, hogyan érkezik.

– A mostohaanyukám szülésznő, és olyan csodálattal beszélt a természetes szülésről, hogy szeretném megpróbálni. Közben a baba befordult, így minden esély megvan rá. Most már bármelyik pillanatban elfolyhat a magzatvíz, így soha nem tapasztalt izgalommal telnek a napjaim! – mesélte lelkesen a !-nak Mazsi, aki azt is hozzátette, szeretne szoptatni, ameddig lehet, és bár érzi, hogy térdtől lefelé jócskán vizesedik, nem az lesz az első, hogy visszamenjen edzni.

A pár rajongói ahogy eddig, úgy ezután sem maradnak információk nélkül. Sőt! Aki szeretné, magát a szülést is nyomon követheti már attól a pillanattól kezdve, ahogy beülnek a taxiba, hiszen Krisztián testkamerát vesz majd magára, azon keresztül fogja élben közvetíteni a nagy nap eseményeit.

– Hónapok óta különböző szülési videójával álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségem számára ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senki számára. Így mind a határon túli magyarok, mind a Magyarországon élő követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk, majd örülünk a gyermekünk születésének – magyarázta Krisztián.

Berki Krisztián lányának születését élőben fogják majd közvetíteni, amihez létre is hoztak egy megfelelő platformot. A sztárpár döntésén azonban nagyon felháborodtak a kommentelők és valóságos népharag zúdult rájuk, miért fizetős a csatorna.

Kárpáti Rebeka pedig már attól is kiakadt, hogy Berkiék a Facebook-oldalukon egy nyereményjátékot indítottak, amiben a résztvevőknek meg kell tippelni, hogy a legkisebb Berki milyen súllyal érkezik a világra.


Megérett a világ a pusztulásra - írta Rebeka a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában, melyhez Berki bejegyzésének képernyőfotóját csatolta.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap