Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Meghalt a LEGENDÁS zenész Te is ismerted ŐT! Tízezrek borultak gyászba:

Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Meghalt a LEGENDÁS zenész Te is ismerted ŐT! Tízezrek borultak gyászba:


Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Meghalt a LEGENDÁS zenész Te is ismerted ŐT! Tízezrek borultak gyászba: Meghalt Németh Oszkár, a hetvenes és nyolcvanas évek aranykorszakának egyik ünnepelt, kiváló zenésze. A magyar rockzenész, dobos, főként a Tolcsvay-trió illetve a Fonográf együttes tagjaként volt ismert.Németh Oszkár Zorán kísérő zenekarában is feltűnt, valamint vendégzenészként szerepelt annak 2002-ben megjelent Zorán című lemezén. Tagja volt a Tolcsvay-triónak is, továbbá játszott az az Alfonz kalandjai, majd a Bojtorján-együttessel, Bródy Jánossal, a N. O. coM.M.enttel.

Bár sohasem számított frontembernek, a legnagyobb sikereit a Tolcsvay-trió illetve a Fonográf együttes tagjaként érte el.

A zenészről nemrégiben a Blikk is írt, mint arról beszámoltunk a járvány miatt nem voltak koncertek, ezért kénytelen volt éjjeliőrnek állni a dobos.

Nyugodjék békében !

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS