4. stádiumú rákom volt, de meggyógyítottam magam úgy, hogy mindössze Ezt az egyetlen összetevőt használtam:

4. stádiumú rákom volt, de meggyógyítottam magam úgy, hogy mindössze Ezt az egyetlen összetevőt használtam:


Az író, Ann Cameron, több mint 15 gyerekkönyv szerzője. 2012-ben hármas fokozatú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, és úgy döntött, hogy megosztja a tapasztalatait ezzel a szörnyű betegséggel kapcsolatban a világgal. Valójában ez a történet igen vidám véget ér, ugyanis sikerült legyőznie a betegséget teljesen természetes módszerrel, és mindenkinek ezt javasolja, aki ettől a betegségtől szenved.

Az írónőnek a saját betegsége nem az első találkozása volt a rákkal, a férje 2005-ben tüdőrákban halt meg, hosszú, hónapokig tartó kemoterápia után.

Miután orvosa közölte vele a diagnózist, azt javasolta, hogy egyezzen bele egy eltávolító műtétbe, amely után kemoterápiás kezelések várnak rá. A férje sikertelen kezelésében csalódott asszony úgy döntött, hogy nem fogadja meg az orvos tanácsát, hanem alternatív módszert keres.

A történetét pedig a blogjában osztja meg nap mint nap az emberekkel.

„2012 júniusában vastagbélrák diagnosztizálása után, megtagadtam a kemoterápiát. Jól éreztem magam, de a rák hat hónap után már átterjedt a tüdőmre, és belépett a negyedik szakaszban”- írta a blogban.

Ann azt mondta, hogy ekkor elkezdett kutatni a neten, és talált egy esetet, amelyben a 26 éves Ralph Core akinek bőrrákja volt, napi 2,5 kg sárgarépa levet fogyasztott naponta, és a kezelése sikerrel járt.

Ekkor döntött úgy, hogy kipróbálja ezt az alternatív gyógymódot, és elkezdte inni sárgarépalevet minden nap ugyanazt az adagot.

Nyolc hét után egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a rák terjedése megállt, a daganat és a nyirokcsomók csökkenni kezdtek. Négy hónap után pedig teljesen visszafejlődött.

Nyolc hónap után, egy CT vizsgálat kimutatta, hogy a rák eltűnt.

Ellentétben néhány más alternatív megoldással, a sárgarépa lé fogyasztása nem tilos a hagyományos kezelés során. A sárgarépa lé tökéletesen kompatibilis kemoterápiával. De Anne úgy döntött, hogy megpróbálja csak a sárgarépa lé fogyasztását, mert nem akart szembesülni a kemoterápia mellékhatásaival.

Azt javasolja, hogy ha jó egészségben van valaki, akinél rákot diagnosztizáltak, ez egy hatékony gyógymód. Nincs semmi baj, akkor, ha valaki a kemoterápia előtt próbálja ki a gyógymódot, mert ha a rákos sejtek szaporodása leáll, akkor valószínűleg ez egy hatékony gyógymód lesz.

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS