A hullaházi alkalmazottakat kiverte a víz: nyöszörgést hallottak a hűtőből

A hullaházi alkalmazottakat kiverte a víz: nyöszörgést hallottak a hűtőből


A mexikói Puebla városában található a La Margarita kórház. Itt történt az elmúlt évek egyik legmegdöbbentőbb esete- számol be a brit bulvárlap, a Mirror.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy kisfiú a 23. hétben koraszülötten jött a világra, és az orvosok halottnak nyilvánították, mert nem mutatott életjelet. Miután lemondtak róla, a testét egy hűtőbe tették a kórház hullaházában.

A temetkezési vállalkozó alkalmazottai a délelőtti órákban megérkeztek a kisfiúért, azonban meghűlt az ereikben a vér: nyöszörgést és sírást hallottak a hűtőből. Torkukban dobogó szívvel rohantak kinyitni a hűtőt.. Miután kiemelték belőle azt a zsákot, amely a kis testet rejtettea, megdöbbenve látták, hogy az újszülött még lélegzik, és ő sír!

A Mirror című brit bulvárlap leírja, hogy ezután a kisfiú a koraszülött intenzív osztályra került, az orvosok pedig mindent megtesznek érte, hogy életben tartsák. Az ügyben szinte azonnal vizsgálatot rendeltek el -írja a magazin.

Gondolhatjuk, mit éreztek a kicsi szülei, amikor megtudták, mi történt! Az édesapa és a kicsi találkozásáról megható felvétel is készült:

IDE KATTINTVA megtekinthető a videó!!!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap