Az édesanya az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy a gyereket meg lehet menteni - Ez a fura tünet jelentkezett a 4 éves kisfiúnál, mielőtt meghalt omikron-covidban:

Az édesanya az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy a gyereket meg lehet menteni - Ez a fura tünet jelentkezett a 4 éves kisfiúnál, mielőtt meghalt omikron-covidban:


Az Angelo nevű osztrák kisfiúnak, akinek tragédiájáról az osztrák Kroenen Zeitung írt, lyuk volt a szívén és krónikus hörghurutban szenvedett. Az állapota miatti rendszeres köhögés miatt a családban fel sem tűnt, hogy esetleg covidos is lehet. Akkor ijedtek meg igazán, amikor egy egészen furcsa tünet jelentkezett: a gyereknek kékülni kezdett a szája. Ekkor azonnal hívták az ügyeletet, akik kórházba szállították a kisfiút.

Mint kiderült, ekkor már életveszélyes állapotban volt, Waidhofenből mentővel szállították át Zwettlbe. Itt újabb teszt állapította meg a covid pozitivitást, nem sokkal később már meg kellett kezdeni a gyerek újraélesztését – ami azonban nem járt sikerrel. A kis Angelo legyengült szervezete feladta a harcot.

Omikron-mutáns legelső tünete: ha ezt tapasztalod magadon , azonnal csináltasson tesztet! Amire most mindenki kíváncsi, az az: milyen tünetekkel jár és mennyire súlyos megbetegedést okoz a koronavírus omikron-mutánsa? Íme az első tapasztalatok!

Az eddigiektől némileg eltérő, szokatlan, de viszonylag enyhe tünetekkel járt az általa vizsgált betegeknél a koronavírus omikron-mutánsa okozta megbetegedés - ezt mondta a brit Telegraph című lapnak dr. Angelique Coetzee háziorvos, aki Dél-Afrikában először találkozott a szupermutáns fertőzte betegekkel.

Dr. Coetzee azt mondta: szokatlan, de enyhe tüneteket mutattak a megbetegedettek.

A legtöbbjük azért jött az orvosi vizsgálatra, mert rendkívüli fáradtságra panaszkodtak - nyilatkozta az orvos az AFP francia hírügynökségnek. A betegek többsége 40 évesnél fiatalabb férfi volt, és kicsit kevesebb mint a felük be volt oltva.

Ezek az eddig tapasztalt tünetei a fertőzésnek:

1,Nagyfokú kimerültség

2,Olykor kiugróan magas pulzusszám (ezt egy hatéves gyereknél dokumentálták)

3,Nem jelentkezik a szaglás és ízérzés elvesztése

4,A tünetek eléggé eltérőek és elég enyhék voltak azokhoz képest, akiket ezt megelőzően kezeltem Coviddal - hasonlította a korábbi megbetegedésekhez a mostaniakat az orvos.

A doktor arra is felhívta a figyelmet: noha az általa vizsgált egészséges és fiatal korosztálynál tapasztalatai szerint enyhe tüneteket mutat a vírusmutáns, az kifejezetten veszélyes lehet az idős korosztályra, különösen az olyanokra, akiknek krónikus betegségük - cukorbaj, szívbetegség - van.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap