Elérkezett az idő! ITT az első közös fotója Gáspár Evelinnek új párjával! „Engem férfi így nem szeretett”

Elérkezett az idő! ITT az első közös fotója Gáspár Evelinnek új párjával! „Engem férfi így nem szeretett” 


Már össze is költöztek a fiatalok, Evelin még soha nem volt ilyen boldog.

Gáspár Evelin tavaly még arról beszélt, hogy nem tudja, valaha képes lesz-e bárkinek odaadni a szívét. Időközben viszont rátalált a szerelem. A Story magazinnak mesélt először párjáról, Varga Attiláról, és közös fotó is készült a fiatalokról.

Evelin elárulta, hogy szüleinek voltak fenntartásai a bemutatás előtt, próbálták lebeszélni róla, de ahogy megismerték a jóképű, tisztelettudó Attilát, azonnal befogadták a családba, és azt vallják, Evelinék gyönyörű párost alkotnak.

A fiatalok románca 8 hónapja kezdődött, amikor Attila a közösségi oldalon üzenetet küldött Evelinnek, hogy szívesen megismerkedne vele, azt írta, nagyon tetszik neki. A lány nem igazán hitt az ilyen ismerkedésben, de azért lecsekkolta Attila oldalát, és nyugtázta magában, hogy ő is tetszik neki.

– Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni – meséli Evelin.

– Be lettem dobva a mély vízbe – kapcsolódik be a beszélgetésbe Attila, akit a találkozásuk után három nappal Evelin születésnapjára is meghívtak - ő volt a díszvendég.

– Nézhetjük onnan is a dolgot, hogy a szülinapi bulin volt a második randink, csak éppen nem ketten voltunk, hisz ott volt az egész családom – magyarázza Evelin.

Attila leginkább Győzőtől tartott, zavarban volt, mégiscsak a lányának udvarolt, de hamar kiderült, hogy ő és az egész család jó szívvel fogadta. Hamar megismerték egymás családját, ami nagyon jól sikerült.

Már össze is költöztek

– Most mit mondjak, számomra is szokatlan volt, hogy rohamtempóban haladnak a dolgok. Egy hete ismertük egymást személyesen, amikor már álltunk a családjával a reptéren, hogy közösen utazzunk Isztambulba. Szörnyen izgultam! – folytatja Evelin, és azt is elárulta, hogy mivel szerelme Nyíregyházán lakik, az elején távkapcsolatban éltek. majd tavaly novemberben költöztek össze - azaz Evelin költözött be Attilához.

– Tanulom még az együttélést. Összességében azt is, hogy milyen egy rendes párkapcsolatban élni. Eddig senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila. Mi több, csakis rossz tapasztalatom volt, egyik kapcsolatom nagyobb csalódás volt, mint a másik. De Attila kiérdemelte a bizalmamat. – mondja boldogan Evelin.

IDE KATTINTVA tekintehő meg a fotó!!!!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS