Ha online vagy, írd be, hogy Ámen Isten gyógyítson meg minden beteget. Isten áldja azokat, akik beírják, hogy Ámen - Ez a kislány és édesapja...

Ha online vagy, írd be, hogy Ámen Isten gyógyítson meg minden beteget. Isten áldja azokat, akik beírják, hogy Ámen - Ez a kislány és édesapja...


Ha online vagy, írd be, hogy Ámen Isten gyógyítson meg minden beteget. Isten áldja azokat, akik beírják, hogy Ámen

ANYA PUSZTÍTÓ FOTÓT OSZT MEG HALDOKLÓ GYERMEKRŐL ÉS APÁRÓL, HOGY MEGMUTASSA A RÁK BRUTÁLIS VALÓSÁGÁT Egy édesanya megosztott egy szívszorító fotót ötéves kislányáról, aki rákban szenved a kórházi ágyán, és mellette ül a lány halálosan beteg nagyapja.

A floridai Pensacolából származó Ally Parker Braylynn Lawhon édesanyja, akinél december 6-án tragikusan agydaganatot diagnosztizáltak. Lawhonnál az agyrák leghalálosabb formáját, a Diffuse Intrinsic Pontine Gliomát (DIPG) diagnosztizálták, amelyre sajnos nincs gyógymód. Parker apja, Sean Peterson motoros idegrendszeri betegségben szenved, és már nem tud beszélni. A kettejükről készült fotó sok embert könnyekig megmozgatott szerte a világon, miután Parker megosztotta a képet a Facebookon. Annak ellenére, hogy összegyűjtött elég pénzt Lawhon rendkívül drága kezeléséhez, a fiatal lány január elején rosszra fordult, és az orvosok vérzést fedeztek fel a daganatból.


Nem részesülhetett abban a kezelésben, amiért a családja annyit dolgozott, hogy pénzt gyűjtsön. Az apjáról és lányáról készült másik kép mellé Parker ezt írta: „Ezek ketten a legerősebb emberek, akiket valaha ismertem. Mindenki, aki velünk van, egyetértene. „A tavalyi év nehéz volt számunkra, de el sem tudom kezdeni elmagyarázni, milyen nehéz lesz ez az év, és milyen nehéz volt már. Néhány napon belül el kell temetnem ezt a gyönyörű kislányt. „Hónapokkal, talán hetekkel később el kell temetnem az apámat. Mindkét hősöm elment, ugyanabban az évben.”

Parker ma elmagyarázta, hogy Lawhon még mindig harcol, és a család nem adja fel a reményt. „Holnap családi találkozót tartunk, amelyen részt vesznek a szociális munkák és egy orvos, akivel még nem találkoztam” – írta. „Az elmúlt órákban elmondottak alapján ez az orvos Braylynn kezelést akar kapni. Úgy véli, még van esélye. „Még mindig nagyon valószínű a halála, de ismét felcsillant a remény. „Ezen a találkozón megbeszéljük, hogy ebben a szakaszban mely létesítmények lennének a legjobbak számára, és találunk egyet, amely elfogadja őt. „Nem is lehetnék büszkébb Braylynnre, mindig is kemény gyerek volt, de súlyosan alábecsültem az erejét. Soha többé nem követem el ezt a hibát.”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap