Halálos beteg vagyok! Amikor megkérdeztem a férjemet miért csal meg, olyan választ adott, amire sosem számítottam volna...

Halálos beteg vagyok! Amikor megkérdeztem a férjemet miért csal meg, olyan választ adott, amire sosem számítottam volna...

A kép illusztráció

A 32 éves rákkal diagnosztizált feleség név nélkül fordult az internethez, hogy elmesélje mi történt vele az elmúlt napokban, és mit kellett átéljen. Legnagyobb gyötrelme mégsem a betegség maga, és hogy kemoterápiára kell járnia, hanem a férje.

12 éve vannak kapcsolatban, amiből 9 éve házasok a 35 éves férfivel. A mellrákot 5 hónapja fedezték fel a nőnél, aki azóta kénytelen volt a testvéréhez költözni, mert ápolásra szorul.

"Nagyon kevés szimpátiát, és törődést kaptam tőle" - magyarázza a férjéről.

Egy nap visszament a házukba, ahol a férjét álmában találta, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy belenézzen a telefonjába. Ezután egyértelművé vált, hogy a férfi csalja őt, amire másnap rákérdezett.

A válasz rövid volt és velős:

"Nekem is vannak szükségleteim" - idézte férje szavait az feleség.

Ha ez nem lenne elég sokkoló, a nőt nem ez a felelet rázta meg a legjobban, hanem amikor a férje elmondta, hogy miért nem gondoskodik róla.

"Én sem kértem, hogy maradj és gondoskodj rólam, neked sem kellene ezt elvárnod tőlem" - felelte a férfi.

Ezzel arra az időszakra utalt, amikor a felesége reggeltől estig gondoskodott róla a motorbalesete után.

A nő ezután visszament a testvéréhez, és azt is elmondta, hogy a betegsége és a ez elmúlt pár hónap felnyitotta a szemét, hogy a kapcsolata nem az, aminek hitte, ahogy a férje sem. De keresi a választ, hogy mit rontott el, és miért teszi a férje azokat vele, amiket tesz.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap