Hatalmas a pusztítás a szervezetében! Bunyós Pityu állapotáról újabb hírek érkeztek! ILYEN állapotban van jelenleg a népszerű zenész:

Hatalmas a pusztítás a szervezetében! Bunyós Pityu állapotáról újabb hírek érkeztek! ILYEN állapotban van jelenleg a népszerű zenész:


2021 fájdalmasan alakult Bunyós Pityu számára: a zenész elveszítette imádott édesanyját, majd ő maga is megfertőződött a koronavírussal és egy hónapot töltött kórházban.

Kíméletlen pusztítást végzett a koronavírus Bunyós Pityu szervezetében

Sokat szenvedett, mégis vannak olyanok, akik nem hiszik el, hogy tényleg beteg volt; azzal vádolják: pénzt kapott, hogy azt állítsa covidos lett. A sportos zenész mára szerencsére teljesen meggyógyult.

Betegsége alatt is edzett
„Az egészségi állapotom már egészen jó” – újságolta a Metropolnak Bunyós Pityu. „Viszont az elkövetkezendő hetekben vár még rám néhány kontrollvizsgálat; vérvételre megyek és megmérik a tüdőkapacitásomat is. Szerencsére nem fulladok ki egy kis sétától, a kezdetektől ügyeltem arra, hogy szinten tartsam magam. Amikor a kórházban már jobban lettem, gumikesztyűbe fújtam levegőt, ezzel 'edzettem'. Viszont hamarosan szeretném komolyabban is újrakezdeni a testmozgást, nem csak olyan visszafogottan, ahogy most csinálom. Ehhez pedig arra van szükség, hogy az orvosok áldásukat adják!”

Nagy összecsapás
Nem véletlenül lesz szüksége jó állóképességre, hiszen Pityu izgalmas dologra készül: Növényi Norberttel egy barátságos bokszmérkőzésen mérik majd össze az erejüket.

„Norbival több mint harmincéves barátság fűz össze minket, így attól nem kell aggódnia senkinek, hogy vér fog folyni!” – fogalmazott mosolyogva. „A példát külföldről, Mike Tysontól vettük, és reméljük, hogy az itthoni közönségnek is tetszeni fog. Terveink szerint áprilisban csapunk össze, de előtte legalább két hónap edzésre szükségünk lesz, habár mindketten jó kondiban vagyunk.”

A vírus nem vicc!
Bunyós Pityut mélységesen felháborítja, hogy vannak, akik kételkednek abban, átesett a koronavíruson. Igaz, nem szívbajos, ha beleállnak, ő is megírja a véleményét az illetőnek.

„Ma is egy rádióműsorban kezdtem a napot, majd kaptam egy üzenetet a közösségi oldalamon egy idegentől, miszerint én nem is voltam koronavírusos, csak eljátszottam, és busásan megfizettek érte. Erre visszaírtam, hogy ha ezt komolyan gondolja, akkor nem normális! Hogyan képzelhetnek ilyet felnőtt emberek? Ez a betegség nem vicc, nem hazugság. Testközelből tapasztaltam, és senkinek nem kívánom, hogy átélje azt, amit én! Majdnem ott maradtam, de végül sikerült legyőznöm a vírust” – nyilatkozta a népszerű zenész.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap