Kedves mindenki... Mély fájdalommal tudatjuk, Simonka mai nap meghalt.

Kedves mindenki... Mély fájdalommal tudatjuk, Simonka mai nap meghalt.



Éjszaka, a kertben hűlt ki egy két éves kisgyermek A kétéves Simon a szüleit kereste a kertben. A felső-ausztriai Vorderweißenbach ünnepi hangulatát felfoghatatlan tragédia árnyékolja be a napokban. Egy kétéves kisgyerek fagyott halálra, szülei családi házának kocsifelhajtóján.

Az éppen második gyermeküket váró fiatal szülők lefektették aludni Simont, mielőtt átmentek volna a szomszédba. A ház bejárati ajtaját sajnos nem zárták kulcsra, a babafigyelőt viszont magukkal vitték. A kissrác viszont nem sokkal később felébredt, és szülei keresésére indult. Sajnos egyetlen pizsamában ment ki a kertbe, miközben mínusz tíz fok volt a hőmérséklet. A sötétben gyorsan összezavarodó kisfiú

Valószínűleg nagyon gyorsan elvesztette az eszméletét a hidegben. Sajtóértesülés szerint a hazatérő szülők nem észlelték azonnal a kisfiú eltűnését és csak hajnali öt órakor találták meg az élettelen testet a ház garázsa előtt. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, a légzésfigyelő vizsgálata is folyamatban van. A második gyermeküket váró szülőket pszichológus segíti a trauma feldolgozásában.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap