Megdöbbentő részletek derültek ki a két biztonsági őr haláláról, akiknek holttestére a Deák téren, egy aláírásgyűjtő sátorban bukkantak rá

Megdöbbentő részletek derültek ki a két biztonsági őr haláláról, akiknek holttestére a Deák téren, egy aláírásgyűjtő sátorban bukkantak rá


Két biztonsági őr meghalt a választáshoz kapcsolódó aláírásgyűjtő sátorban, holttestüket reggel fedezték fel a Deák téren.

A rendőrség tájékoztatása szerint két holttestet találtak szerdán reggel az V. kerületi Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban. A két fiatal biztonsági őr halálát szén-monoxid-mérgezés okozhatta; holttestüket szerda reggel találták meg a sátorban – írták.

Információk szerint szénmonoxid-mérgezésüket egy gázzal működő fűtőberendezés okozhatta. A tragédiával kapcsolatban megszólalt a Megoldás Mozgalom is, akik az alábbi üzenetet osztották meg:

„Mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal, megerősítjük a hírt, hogy éjszaka sajnálatos tragédia történt a Megoldás Mozgalom budapesti, Deák téren található kampánysátrában. A terület éjszakai őrzésével megbízott alvállalkozó, külsős őrző-védő cég két alkalmazottja – feltehetőleg – szén-monoxid-mérgezésben elhunyt.További részletek sajnos nem állnak rendelkezésünkre, a rendőrség megkezdte a tragédia okainak kivizsgálását!A Megoldás Mozgalom mindenben segíti a nyomozást, együttműködünk a rendőrséggel. A MEMO – amint lehetséges – a gyászoló családokkal megpróbálja felvenni a kapcsolatot, támogatásunkról biztosítjuk őket. A Deák téren bizonytalan ideig felfüggesztjük az aláírások gyűjtését” – olvasható a közleményében.

A rendőrség honlapján azt közölte: a tragédia valamennyi körülményének tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával rendelt el nyomozást.

ddddddd

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap