Sajnos Ő már nincs közöttünk! Lippai Lászlótól kell búcsúznunk! Megtörtént az elképzelhetetlen! Őszinte Részvétünk!

Sajnos Ő már nincs közöttünk! Lippai Lászlótól kell búcsúznunk! Megtörtént az elképzelhetetlen! Őszinte Részvétünk!


"A Madách Színház fájdalommal tudatja, hogy Lippai László színművész hosszú, súlyos betegség után, szerdán hajnalban elhunyt. Lippai László 62 éves volt.

Lippai László 1985-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán, majd a Madách Színházhoz szerződött. Száznál is több színházi szerepe közül legemlékezetesebbek a József és a színes, szélesvásznú álomkabát főszerepe, a Cabaret Konferansziéja, a Chicagoban Mary Sunshine, Az Operaház Fantomjában Monsieur André, vagy a Producerekben Carmen Ghia alakja. Nagyjátékfilmekben játszott karakterszerepei is jelentősek, szerepelt a többi közt a Vademberek, a Hatásvadászok, a Te rongyos élet, és a Hamis a baba című filmekben. Pályája során rengeteg tévésorozatban láthatták a nézők, közöttük az Angyalbőrben, a Kisváros, legutóbb pedig a Drága örökösök és a Jóban rosszban című sorozatokban. Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínészként számos világsztárnak kölcsönözte hangját, köztük Matthew Brodericknek, vagy Semir Gerkhan figurájának a Cobra 11 sorozatból, valamint a Dragon Ballból Son Goku karakterének.

Lippai Lászlót a Madách Színház saját halottjának tekinti.

Búcsúznak tőle gyermekei, Anna és Levente, felesége, Krisztina, és a Madách Színház társulata. Kérjük a sajtó munkatársait, ne zavarják a családot mély gyászukban."

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS