Az orvos olyasmit talál a terhesen elhunyt nő hasában, hogy még ő is rögtön belesápad

Az orvos olyasmit talál a terhesen elhunyt nő hasában, hogy még ő is rögtön belesápad


A portugáliai nőnek, Sandra Pedronak már volt egy nyolc éves gyermeke, azonban úgy döntött, hogy szeretne még egy kicsit. Az édesanya mindezt úgy vállalta, hogy tudta, hogy mekkora veszélyt jelent a terhesség az életére: A nő ugyanis krónikus betegségben szenvedett, és korábban vesedaganattal is műtötték őt.

Az orvosok természetesen részletesen tájékoztatták őt a terhesség kockázatáról, azonban a nő ennek ellenére vállalta a veszélyt: ennyire szeretett volna még egy kicsit.

Sajnos február elején súlyos agyvérzést szenvedett el, és a több hónapos terhes nőnél február 20-án megállapították az agyhalált.

Azonban egy rendkívül ritka és váratlan helyzet állt elő: amikor az orvosok belenéztek a terhesen elhunyt nő hasába, belesápadtak abba, amit ott láttak: a még meg nem született kicsi teljesen egészséges volt!! Ezért az orvosok végül úgy határoztak, hogy mesterségesen életben tartják a nőt, hogy testi funkciói működjenek, és ezzel lehetővé tegyék a kicsinek, hogy kifejlődhessen, és megszülethessen.

Fotó: Mirror

Több tucat ápoló és orvos dolgozott a kicsi életének megmentésén, aki a terhesség 32. hetében végül két és fél kiló grammal egészségesen jött a világra!

A kicsit Lourenco Salvadonak nevezték el, és egészen biztos, hogy felnővén nagyon büszke lesz az anyukájára, aki az életét adta azért, hogy ő élhessen! Csodálatos dolog, hogy az orvosoknak sikerült megmenteniük ennek a kisbabának az életét!

Fotó: Mirror

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap