Döbbenet! Hernádi Judit elárulta! ENNYI a nyugdíja: - "Muszáj dolgoznom...!"

Döbbenet! Hernádi Judit elárulta! ENNYI a nyugdíja: - "Muszáj dolgoznom...!"


Hazánk évtizedek óta egyik legünnepeltebb színésznője, Hernádi Judit nagy sikereket tudhat maga mögött. Nem csak színpadi játéka, de egyedi egyedi hangja is magával ragadta a közönséget, akik tévés szereplései során is megszerették személyiségét.

Sikerének egyik titka szerinte, hogy szabadúszóként mindig is egyedül döntött arról, milyen feladatokat vállal el.

"A lányom születése után már nem mentem vissza főállású színésznek egyik társulathoz sem, helyette több színházban kezdtem játszani, forgatásokra jártam, így próbáltam boldogulni. Máig így élek, engem nem lehet hosszútávon megfogni. És ez nem dac, hanem felelősség! A színészek kiszolgáltatott helyzetben vannak, hol a társulat, hol az időbeosztás miatt, hát ezen fordítottam egyet. Talán macerásabb beosztani az időmet, de legalább én osztom be, én mondok igent és nemet. Sosem adnám fel a függetlenségemet, de ha szeretném sem tudnám" -mesélte a a Meglepetés magazinnak a Jászai Mari-díjas művésznő.

A munkát nem hagyta abba

"A nyugdíjam közel hatvanezer forint, tehát muszáj dolgoznom, persze nem csak ezért játszom, én az a fajta színész vagyok, aki az élete végéig színész marad" - árulta el

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap