Félelmetes felvétel, ahogy Orbán Viktor a nem létező tömegnek integet a vonatról! ITT a kiszivárgott videó! Addig nézd meg, amíg le nem törlik!

Félelmetes felvétel, ahogy Orbán Viktor a nem létező tömegnek integet a vonatról! ITT a kiszivárgott videó! Addig nézd meg, amíg le nem törlik!


Egy szerb blogger osztott meg egy videót Orbán Viktor belgrádi látogatásáról, amelyen Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel találkozott. A felvételen az látszik, hogy a két politikus a semminek integet, azt színlelve, hogy egy tömeg várja őket az egyik állomáson.

A magyar miniszterelnök még másfél hete látogatott el Szerbiába, a látogatásáról részletesen beszámoltunk. Ennek a látogatásnak a része volt az, hogy átadták a Budapest–Belgrád-vasútvonal már elkészült, szerbiai részét, utána pedig ők maguk is vonatra szálltak.

Az M1 riportjában látszik, hogy a vonatútra egy nagyobb sajtós stáb is elkísérte őket. Vélhetően az ő kedvükért kezdett el integetni Aleksandar Vucic az egyik állomáson, úgy téve, mintha kifejezetten várnák ott őket az emberek, és a példáját Orbán Viktor is követte.

Erről jelentetett most meg videót egy szerb blogger, amelyen viszont jól látszik az, hogy a két politikus valójában a semminek integet, ugyanis csak 1-2 ember lézengett az állomáson, és ők se tudhatták, hogy kik utaznak azon a vonaton.

A magyar miniszterelnök (Orbán, aki a jobb oldalon van) láthatóan össze van zavarodva

– kommentelte a blogger a bejegyzés alatt, arra utalva, hogy Orbán Viktor ugyan a szerb elnököt utánozva maga is integetni kezdett, de aztán abbahagyta és ideges kézmozdulatokat tett, mielőtt egy rövid időre ismét folytatta volna az integetést.

A szerb elnök egyébként később még egyszer eljátszotta ugyanezt, amikor a vonat egy park mellett haladt el. Eközben Orbán Viktor pont arról magyarázott, hogy a magyarok „idegen nemzetet” képeznek a szlávok tengerében, ezért itt már nem követte Vucic példáját.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap