Isten önnel művész úr! Lesújtó hír érkezett, sajnos soha többet nem láthatjuk Bruce Willis játékát...megtörtént a legrosszabb!

Isten önnel művész úr! Lesújtó hír érkezett, sajnos soha többet nem láthatjuk Bruce Willis játékát...megtörtént a legrosszabb!


A családja jelentette be a hírt.

A 67 éves Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, ezért felhagy a színészkedéssel, írta meg több amerikai lap is a színész családjának közleményére hivatkozva. Az afázia egy nyelvi zavar, amely az írási, beszéd- és nyelvértési képességeket is erősen befolyásolhatja.

Stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következtében alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem tud megfelelően válaszolni – olvasható az aphasie.hu oldalon.

“Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire” – idézte a Telex a család Instagram-bejegyzését. Hozzátették, Willis “visszavonul a karrierjétől, ami olyan sokat jelentett neki”. A posztot felesége, Emma, volt felesége, Demi Moore és az összes gyereke aláírta.

Rumer Willis, a színész lánya bejegyzésében nem tért ki arra, hogy mi okozta apja afáziáját.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap