Kegyetlen, mi közelít az ország felé: ebben nem lesz köszönet

Kegyetlen, mi közelít az ország felé: ebben nem lesz köszönet



Nem sokáig örülhetünk a tavaszi melegnek.

Vasárnap időnként gomolyfelhők zavarhatják meg a napos időt, de csapadék nem várható. A Dunától keletre többfelé élénk, északkeleten erős lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban 0, +8, a fagyzugokban -1, -3 fok várható, majd délután 13-22 fokra van kilátás, északkeleten mérhetjük az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékeket.

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, időnként északon ugyan megjelenhetnek felhők az égen, de esni nem fog. A délnyugati szél a déli országrész kivételével többfelé megélénkül. Hajnalban -3, +6, a fagyzugokban -7, -4, napközben 18-23 fok várható.

Kedden a naposabb délelőtti órákat követően nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és északon helyenként kisebb eső, zápor is kialakulhat. Az élénk, helyenként erős nyugati-délnyugati szélben 19-24 fok valószínű.

Szerdán erősen felhős időre van kilátás, főként a nap második felében délnyugat felől több helyen már az eső is eleredhet. Sokfelé erős, helyenként viharos lökések kísérhetik a délnyugati szelet. A csúcshőmérséklet 14 és 20 fok között alakulhat. Csütörtökön az ország nagy részén végre kiadósabb esőre van esély.

Az április beköszöntével egy nagyobb lehűlés várható, akkor a csúcshőmérséklet a 8 fokot sem éri majd el.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap