Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem! Felkészültél? A családodban hamarosan új élet születik! Mai horoszkóp (SZOMBAT)

Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem! Felkészültél? A családodban hamarosan új élet születik! Mai horoszkóp (SZOMBAT)


Életerőnk felerősödik és szívesen próbálunk ki új dolgokat, az intuíciónk is helyesen mutatja az utat. Nézd meg, neked mit mutat a napi horoszkóp!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint megérzéseid jók, sőt ezekben a napokban még intenzívebbé válhatnak. A közeljövő életed legfontosabb területein, valóban hozhat változásokat. Ezeket kellene ma türelmesen végiggondolni, átbeszélni a többiekkel. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Nap együttáll a Jupiterrel, ami nagyon pozitív napot jelez. Életerőd nagy, szívesen kalandozol, és fedezel fel ma új dolgokat, helyeket, eszméket. Ha szingli vagy, ma nagyon könnyen előfordulhat, hogy a sors az utadba sodor egy kedves idegent. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nem a zárt ajtók jelentenek akadályt, hanem az irigyek rosszindulata. Ezt úgy tudod leküzdeni, ha nem veszel róluk tudomást. Kifáradnak ugyanis a rosszindulatban, és aztán nem lesz gondod többé a pletykáikkal. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Az elmúlt hetek keményen próbára tették az idegeidet, és egy kicsit a párkapcsolatodat is szétzilálták az események. Most kipihenheted magad, és valami jó programot is találjatok ki együtt, mert nagyon kellenek a közös élmények! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Egy le nem zárt kapcsolat nyomaszthat most, még akkor is, ha már egy újban élsz. Ma összefuthatsz az illetővel, akivel alkalmad lesz arra, hogy a régi félreértéseket tisztázzátok, átbeszéljétek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma nagyon egy hullámhosszon vagy mindenkivel. Kicsit meglepődsz, hogy a családodban megértésre találsz néhány olyan kérdésben, amiken az elmúlt időszakban késhegyig menő viták folytak. Most valahogy sikerül elfogadni egymás érveit. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Nagyon meg akarsz felelni az elvárásoknak, mások szája íze szerint próbálsz viselkedni (lassan már gondolkodni is), ezzel szép lassan feladod saját egyéniségedet, vagyis épp azt, ami a sikereid titka. Állj a sarkadra, mondj nemet! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Ne keveredj hatalmi vitákba a családon belül, különösen ne akarj párod fölébe kerekedni. Sokkal több segítségre és megértésre számíthatsz, ha bevallod neki a félelmeidet, gondjaidat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Most a szokásosnál nagyobb szerepe van a hozzáállásnak. Ha rosszkedvű vagy, senkivel nem tudsz zöld ágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalasztasz el, amiket később már bánni fogsz. Ha viszont derűsen kezdesz a dolgokhoz, könnyen elérhetsz bármit. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Régóta most van először alkalmad arra, hogy egy kicsit igazán megpihenj. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütköztél, amiket érdemes újra felidézni, elemezni. Ha ezt megteszed, érdekes felfedezésekre jutsz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Most igencsak népszerű vagy, nem is csoda, hisz a jegyedbe lépett a Vénusz. A magánéletben több olyan élményed lesz, ami a hiúságodat legyezgeti, egyik meghívást kapod a másik után, párod viszont nem örül annyira ezeknek a lehetőségeknek. Ne adj alkalmat a féltékenységre! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
A párkapcsolatod most sok boldogságot tartogat neked. És ez akkor is így van, ha már régóta együtt vagytok. Szép élményeket éltek át, amik még közelebb hoznak titeket egymáshoz. Igazán romantikus lesz ez a nap.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap