Most érkezett!!! Ez nem jó hír! Most már hivatalos! Magyarország felkerült Putyin feketelistájára - Nyilvánosságra hozták a...

Most érkezett!!! Ez nem jó hír! Most már hivatalos! Magyarország felkerült Putyin feketelistájára - Nyilvánosságra hozták a...Magyarország is felkerült az orosz kormány által hétfőn jóváhagyott, Oroszországgal szemben barátságtalan országok és területek listájára.

Az Európai Unió minden tagországa, így Magyarország is felkerült az orosz kormány által hétfőn jóváhagyott, Oroszországgal szemben barátságtalan országok és területek listájára. Dimitrij Peszkov, az orosz elnök szóvivője már a múlt héten jelezte: Moszkva reagálni fog a nyugat által bevezetett szankciókra.

A most nyilvánosságra hozott dokumentum értelmében az orosz állam, állampolgárok és vállalatok a barátságtalan országok listáján szereplő külföldi hitelezőkkel szemben rubelben rendezhetik majd devizatartozásukat. Emellett az orosz cégeknek a listán szereplő államok állampolgáraival és vállalataival folytatott valamennyi ügyletét a Külföldi Befektetések Ellenőrző Bizottságának kell jóváhagynia.

A TASZSZ hírügynökség azt írja, hogy a listán az EU-országokon kivül szerepel még többek között az USA, Nagy-Britannia, Montenegro, Norvégia, Svájc, Albánia, Japán, Tajvan, Dél-Korea és Ausztrália is.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap