Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a húzásával lényegében már most megnyerte a 2022-es választást..! – MEGTETTE, amit eddig még senki Magyarországon!! EZ igazán bátor lépés volt:

Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a húzásával lényegében már most megnyerte a 2022-es választást..! – MEGTETTE, amit eddig még senki Magyarországon!! EZ igazán bátor lépés volt:


Kövér László:„Amennyiben biztonságban és békében szeretnénk leélni a következő négy esztendőt Magyarországon, minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól” – jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton egy egri kampányfórumon.

Az MTI beszámolója szerint Kövér László beszélt arról is, hogy minden kormányzásnál lehet jobbat elképzelni, és a jelenlegi kabinet sem gondolja, hogy hibátlan lett volna akár csak az elmúlt négy évben, azt pedig főleg nem, hogy befejezettnek tekintheti a munkát, mert minden rendben és a helyén van. Szó sincs erről, de 2010 előtt talán egyetlen kormánynak sem sikerült olyan eredményeket elérnie, mint amelyeket az elmúlt négy évben a Fidesz-KDNP pártszövetség fel tud mutatni.

Kövér szerint április 3-án arról kell döntenünk, hogy azokra bízzuk-e a következő négy évet, akik eddig is képesek voltak válságok egész sorát jól kezelni a gazdaságitól a világjárványon át a vörösiszap-katasztrófáig. Azokra-e, akik békés, higgadt, a magyarok biztonságára törekvő politikát ígérnek, vagy azok kezébe adjuk sorsunkat, akik össze-vissza beszélve gyakorlatilag a háborús uszítók sorába állnak, és nem képesek felmérni szavaik súlyát.

A járvány és a drasztikusan emelkedő világpiaci energiaárak miatt egész Európában nő az üzemanyagok és élelmiszerek ára. A kormány a magyar emberek védelme érdekében, rezsicsökkentési politikája részeként vezette be tavaly év végén a benzinárstopot. Az intézkedés három hónapra szólt, azonban a világpiaci folyamatokat figyelembe véve a kormány az üzemanyagok hatósági árának fenntartása mellett döntött – olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.

Bár az elmúlt egy évben a világon mindenütt ugrásszerűen megnőtt a benzin ára. E költségek azonban jelentősen befolyásolják a gazdaság működését, az egyéb termékek árait, többszörösen terhelik tehát a családokat és vállalkozásokat. Az üzemanyagárak és az infláció féken tartása érdekében a kormány 2021. november 15-étől a 95-ös oktánszámú motorbenzin és a dízelgázolaj lehetséges legfelső árát literenként 480 forintban határozta meg. Az intézkedés első ütemben három hónapra szólt, vagyis idén február 15-ig lett volna hatályos.

Azonban a világpiaci és egyéb körülményeket, folyamatokat figyelembe véve a kormány az intézkedés 2022. május 15-ig történő fenntartása mellett döntött.

Az Orbán Viktor által tegnap bejelentett és mostanra hivatalos intézkedéseknek köszönhetően a kormányzat közlése szerint a magyar családok az egyik legalacsonyabb árat fizetik Európában az áram és a gáz mellett az üzemanyagért is.Kedveld Te is

A gyermekes családok tavaly óta már meglévő otthonaik felújításához is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.Kedveld Te is

A családi adó-visszatérítés egyszerre nagy adócsökkentés és családtámogatás is.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap