MOST ÉRKEZETT: Putyin rendkívüli bejelentést tett pár perccel ezelőtt- vérfagyasztó amiket mondott!

MOST ÉRKEZETT: Putyin rendkívüli bejelentést tett pár perccel ezelőtt- vérfagyasztó amiket mondott!


Putyin megszólalt, szerinte minden a terv szerint halad
Az elnök szerint Oroszország Ukrajnában neonácik ellen harcol, akik a civileket emberi pajzsként használják. Továbbra is különleges hadműveletként emlegeti a háborút.

Vlagyimir Putyin csütörtökön élőben beszélt Oroszország ukrajnai inváziójáról. Az orosz elnök méltatja az orosz katonákat, akiket valódi hősnek titulál.

Minden eddigi kitűzött célt sikerült elérni
– szögezte le Putyin, holott a nyugati hírszerzés szerint az invázió szintje elmaradt az orosz tervektől. Az orosz elnök azt is közölte, hogy posztumusz kitüntetést ad egy elesett orosz katonának, aki gránáttal felrobbantotta magát, nehogy elfogják az ukránok. Állítása szerint Oroszország neonácik ellen harcol, akik a civileket emberi pajzsként használják.

Csalódottak az ukránok az újabb béketárgyalás után
A legfontosabb napirendi pontok közül csak egyben sikerült megállapodni.

Háborúról azonban nem beszél, szerinte különleges hadművelet zajlik. Arról is beszélt, hogy az ukránok és az oroszok egy népet alkotnak, csakhogy az ukránokat fenyegetik, és agymosást végeznek rajtuk. Azt állította, az orosz erők humanitárius folyosókat biztosítottak a civileknek, de az ukrán „nacionalisták” blokkolják ezeket, elvágva a menekülés útját.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap