Putyinnak már a napokban vége lehet? Saját emberei buktatják meg? Érdekes információk jöttek:

Putyinnak már a napokban vége lehet? Saját emberei buktatják meg? Érdekes információk jöttek:


Putyinnak már a napokban vége lehet? Saját emberei buktatják meg?

Vlagyimir Putyin ellen azért nem lesz olyan könnyű fellépni. Rengeteg szakértő szólalt már meg az orosz elnökkel kapcsolatban és a többség egy valamiben egyetért: Putyin egészen biztosan nem fogja feladni a háborút, bármilyen szankcióval is igyekeznek sarokba szorítani.

Az orosz elnök már a múltkor igyekezett őszintén szólni a népéhez, és felkészítette őket arra, hogy munkanélküliség és az infláció is emelkedni fog.

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint Putyin jelenleg szabályosan retteg attól, hogy kitörhet egy forradalom Oroszországban az elégedetlenkedők miatt.

Az ukrán hírszerzés ennél jóval messzebb ment. Ők úgy látják, hogy üzleti eliten belül kialakult egy befolyásos emberekből álló csoport, akiknek az az elsődleges célja, hogy valahogy megbuktassa Vlagyimir Putyint.

Persze az is lehet, hogy az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési részlege csak kicsit fel akarja kavarni az állóvizet Putyin körül, hogy beinduljon némi bizalmatlanság.Annyi biztos, hogy a háború kitörése óta folyamatosan figyelnek az orosz elnök biztonságára.

Állítólag Puytinnak olyan alkalmazottja is van, akinek az a feladata, hogy a felszolgálás előtt az orosz elnök minden ételét megkóstolja.

Eddig is hatalmas volt a biztonság körülötte, és most még nagyobb. Ember, vagy csoport legyen a talpán, aki esetleg meg akarja őt buktatni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap